Yakıtınızı Bedavaya Getirin!

FarmVille’ye yeni eklenen özellikler arasında düzenli giriş yapmanın getirisi olan haftalık ücretsiz bir bidon yakıt ve hediye yakıt gönderebilme göze çarpıyor.

Bundan böyle FarmVille’ye girdiğiniz her gün 1 bidon yakıtın 5′te 1ini kazanacaksınız. Yani anlayacağınız 5 gün ardarda düzenli olarak giriş yaparsanız 1 bidon benzin kazanacaksınız. Lakin burası önemli eğer ara verirseniz benzini toplamaya yine baştan başlayacaksınız.

Bunun yanında arkadaşlarınız da size 1 bidon benzinin 5te 1ini yollayabilecek. 5 arkadaşınız bunu yaptığında 1 bidon benzini bedavaya getirmiş olacaksınız !

50 Arazi Yöntemi

Bu yöntemle arazilerinizi parçalara ayıracak ve mazotunuzu idareli kullanabileceksiniz. Bunu yapabilmek için tarlanızı maksimum 50 araziden oluşan parçalara ayırın. Diyelim ki 5 tane her birinde 50 alan bulunan parçalarınız var. Bu parçalardan birincisine ekinlerinizi ekin ve 6.5 saat sonra diğer parçayı ekin. Her parça arasında minimum 6.5 saat bırakarak tüm parçalarınızı ekin. Bu şekilde ürünlerinizi hasat ederken örneğin birinci parçayı hasat edip yeni ürün ektiğinizde mazotunuz bitecek lakin ikinci parçadaki ürünler hasat edilmelik hale geldiğinde mazotunuz yeniden dolmuş olacaktır. Bu süreci bir kez başlattığınızda sürekli kendi kendine işleyen bir sisteme dönecektir.


Kurdele Görevleri ve Açıklamaları


Animal Shelter; Bu Kurdele için Çiftçi kayıp bir havyanı bulup onu bulup beslemesi gerekiyor. Komşularının ana sayfalarında yer alan haberlerden bakarak veya komşularından gelen davetleri kabul ederek Bu kurdeleyi alabilirsiniz
Greeen Thumb: Değişik bitkiler yetiştirdiğiniz zaman alınan madalya
Tree Hugger; Değişik Ağaçlar yetiştirdiğiniz zaman alınan madalya
Noah’s Ark; Değişik Hayvanlar yetiştirdiğiniz zaman alınan madalya
Not Spoiled Gift; Hediye biriktirmek ve bunları kullanmayıp birktirdiğimiz zaman alıyoruz
Siyah Koyun; Bazen ana sayfana bir siyah koyun geliyor ve ilk olarak o koyunu sen alıp yardım edersen o sende kalır ama satamazsın
Koyuna en hızlı şekilde yardım edip onu besleyebilirsin, fakat satamazsın.

date

0 yorum to “Farmville Püf Noktalar”

Leave a Reply: